Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

 • Mai multe cititoare
 • Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare

București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de stocare și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi reintroducerea Workflow Dock și a cititoarelor aferente acestuia. Seria Workflow are acum mai multe opțiuni de hub separate de stația de andocare, oferind și mai multă flexibilitate. Această actualizare vine în întâmpinarea nevoilor diverse ale creatorilor de conținut, susținând o gamă mai largă de transferuri.

Seria Workflow este concepută pentru a simplifica transferul de materiale video, foto și audio din mai multe surse simultan. Acest lucru le permite creatorilor să își eficientizeze procesul de postproducție și să stabilească cu ușurință un sistem de descărcare de fișiere adaptat la cerințele lor. Aceste huburi și cititoare de carduri facilitează transferurile simultane de fișiere către un Mac sau PC la viteze USB 3.2 și pot funcționa independent ca dispozitive de sine stătătoare atunci când este necesar.

În centrul sistemului Kingston Workflow se află stația Workflow Station Dock, un hub central pentru modulele Workflow conectate. Această stație de andocare inovatoare le permite utilizatorilor să conecteze simultan până la patru module Workflow, permițând transferul de conținut multimedia din diverse surse. Cu acest sistem flexibil și extensibil, creatorii își pot gestiona eficient transferurile de fișiere și își pot consolida fluxul de lucru într-o singură stație centralizată, care beneficiază acum de și mai multe posibilități de personalizare:

 • Workflow Station Dock cu miniHub USB
  • Include Workflow Station Dock și miniHub USB
  • Stația de andocare necesită o conexiune USB-C®1și acceptă până la patru cititoare Workflow simultan2
  • MiniHub USB acceptă dispozitive conectate USB-A și USB-C
  • Include cablu USB-C la USB-C
 • Workflow Station Dock cu cititor SD
  • Include Workflow Station Dock și cititor SD
  • Stația de andocare necesită o conexiune USB-C®1și acceptă până la patru cititoare Workflow simultan2
  • Cititorul SD acceptă 2 carduri SD UHS-II
  • Include 2 cabluri USB-C la USB-C
 • Cititor SD Workflow
  • Include cititor SD Workflow și cablul USB-C la USB-C
  • Acceptă 2 carduri SD UHS-II
 • Cititor microSD Workflow
  • Include cititor microSD Workflow și cablu USB-C la USB-C
  • Acceptă 2 carduri microSD UHS-II
 • MiniHub USB Workflow
  • Include miniHub USB Workflow și cablu USB-C la USB-A
  • Acceptă intrări USB-C și USB-A

„Ne mândrim cu reintroducerea seriei Workflow.,” a declarat Oscar Escayola Kaloudis, Business Manager responsabil cu memoriile Flash și Sales Manager pentru Kingston EMEA. „Recunoscând peisajul de conținut aflat în proces de extindere, ne angajăm să răspundem nevoilor diverse ale creatorilor de conținut, permițând o gamă mai largă de transferuri de conținut.”

Pentru mai multe informații, accesați kingston.com.

1 USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum.

2 Compatibilitate numai cu produsele Kingston Workflow.

Seria de produse WorkflowCod
Workflow StationWFS-U
Workflow Station + cititor SDWFS-S
Cititor SD WorkflowWFS-SD
Cititor microSD WorkflowWFS-SDC
MiniHub USB WorkflowWFS-USB

Kingston este prezent pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP și Kingston Technology Company, Inc. fac parte din același grup corporativ („Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, laptopuri și PC-uri la dispozitive bazate pe internetul obiectelor, cum ar fi tehnologia inteligentă și cea purtabilă, și la procesele de proiectare și producție pe bază de contract, Kingston contribuie la furnizarea de soluții utilizate pentru viață, muncă și distracție. Cei mai mari producători de PC-uri și cele mai mari companii de cloud-hosting din lume se bazează pe Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită de întreaga lume zi de zi. Ne străduim să privim dincolo de produsele noastre pentru a vedea imaginea de ansamblu, a satisface nevoile clienților noștri și a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre modul în care Kingston îți este alături, accesează Kingston.com.

Nota redactorului: Pentru informații suplimentare, unități de evaluare sau informații referitoare la interviuri cu directorii, persoana de contact este Debbie Fowler, Kingston Digital Europe Co LLP, Kingston Court, Brooklands Close, Sunbury-on-Thames, TW16 7EP. Sunt disponibile imagini pentru presă la redacția de presă Kingston, aici.

Kingston și sigla Kingston sunt mărci comerciale înregistrate ale Kingston Technology Corporation. IronKey este marcă comercială înregistrată a Kingston Digital, Inc. Kingston FURY și sigla Kingston FURY sunt mărci comerciale ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

Relații de presă:

Debbie Fowler
Kingston Technology Europe Co LLP

07775 695 576

Dfowler@kingston.eu