Ionut Erick Patru (CS Petrolul Ploiesti), medalie de bronz la Campionatul Balcani de Lupte, la prima sau concurs international


Pătru Ionuț Erick, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, a reușit să obțină medalia de bronz la chiar la prima sa participare la o competiție internațională, Campionatul Balcanic, care a avut loc în Grecia, la Serres, la finele săptămânii trecute.

Sportivul ploieștean a evoluat în condiții mai puțin obișnuite, el fiind nevoit să dispute finala mică la Campionatul Balcanic la ora 12 noaptea, la categoria de vârstă U15 și 85 de kilograme!

Erick Ionuț se pregătește la CS Petrolul Ploiești sub îndrumarea părinților și antrenorilor Pătru Ionuț și Andreea Pătru.

“Dacă îți dorești cu adevărat, la orice oră din zi sau noapte trebuie sa lupți pentru visul tău! Am avut o semifinală strânsă cu un sportiv din Bulgaria, dar sunt sigură că ne vom revanșa la Campionatele Europene”, spus Andreea Pătru, mama și antrenoarea lui Erick Ionuț.

Sursa: cspetrolulploiesti.ro

Articolul Ionut Erick Patru (CS Petrolul Ploiesti), medalie de bronz la Campionatul Balcani de Lupte, la prima sau concurs international a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.